Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /data/web/virtuals/249972/virtual/www/subdom/bitrmanovalenka/wp-content/themes/alcapone/include/ar-menu-icons/ar-menu-icons.php on line 42
Zprostředkovatelská smlouva? Jedině výhradně! – Lenka Bitrmanová
Lenka Bitrmanová Vaše realitní makléřka

Zprostředkovatelská smlouva? Jedině výhradně!

Zprostředkovatelská smlouva? Jedině výhradně!

Vytvořeno dne: 13/03/2021

Pokud věnujete čas a úsilí výběru kvalitního makléře a najdete ho, není důvod s ním nesepsat smlouvu. Proč? Protože je to výhodné pro vás oba! Pokud by to tak nebylo, proč by pak existovaly třeba pracovní smlouvy? Nebo vy ji nemáte a chodíte pracovat na dobré slovo? Ale teď k tomu, proč jedině výhradně.

Jasná pravidla spolupráce! Dopředu budete vědět, jaké povinnosti ze smlouvy plynou pro vašeho makléře, ale i pro vás. Za jakých okolností je možné smlouvu vypovědět. Především z ní ale plyne, kdy a za co, bude makléři vyplacena provize. Věnujte čtení předložené výhradní smlouvy pozornost a vše, co by vám v ní nebylo srozumitelné si nechte vysvětlit.

Investice! Makléř se věnuje svému úkolu s daleko větší intenzitou a nebojí se do ní investovat peníze.  Zajistí lepší servis kolem prodeje vaší nemovitosti. A věřte, že investice do kvalitní propagace, home staging, fotografií, videa, 3D plánků, virtuální prohlídky není obvykle o pár stovkách. Jsou to tisíce makléřových korun investovaných do vás. 

Lepší ochrana vašich zájmů! Myslíte, že makléř bude hájit vaše zájmy dobře a spolehlivě i v případě, že nemá jistotu výdělku, za odvedenou práci? 

Dobrý makléř pracuje pouze výhradně! Chcete tedy riskovat, že jedna z největších obchodních transakcí vašeho života nebude v dobrých rukou? Vybírejte skutečně poctivě, než s někým smlouvu podepíšete. 

Co z toho všeho vyplývá? Vyšší investice do prodeje zajistí lepší prezentaci,  leckdy i vyšší prodejní cenu a tím pádem ve výsledku víc peněz pro vás, a to i po odečtení provize. 

Hezký den

Lenka Bitrmanová